Napredno pretraživanje
Našli smo 0 rezultati. Pogledajte rezultate
Napredno pretraživanje
našli smo 0 rezultati
Vaši rezultati pretraživanja

Veći broj apartmana na Zlatiboru

Zlatibor, Zlatibor
Dodaj u favorite
230

Opis

Prodaje se veći broj apartmana u novosagrađenom kompleksu na Zlatiboru, jednom od najposjećenijih planinskih turističkih centara u regionu.

Kompleks se sastoji od tri lamele. Prva lamela se sastoji od suterena prizemlja i sprata, druga lamela se sastoji od suterena, prizemlja i dva sprata dok se treća lamela sastoji od prizemlja i dva sprata. Površine apartmana su od 31,85m2 – 42,83 m2.
Apartmani su locirani u centru Zlatibora, u zelenoj, četinarskoj oazi naselja Golija. Udaljeni svega 900m od jezera, nalaze se na pješačkoj razdaljini od svih bitnih sadržaja na planini. U sklopu apartmanskog kompleksa nalazi se parking sa 25 mjesta, koji pored očigledne pogodnosti garantuje da u neposrednoj blizini objekta neće biti dalje izgradnje.
Apartmani ispunjavaju najviše evropske standarde, od izbora građevinskog materijala do završne obrade. Svaki od apartmana u ponudi je opremljen prvoklasnim parketom od punog drveta, savremenom LED rasvjetom sa spuštenim plafonima, vrhunskom italijanskom kupatilskom keramikom i sanitarijama, modernom kuhinjom, kao i odvojenom prostorijom koja može poslužiti kao garderober.
Luksuzni stanovi za prodaju, na korak od centra Zlatibora a opet dovoljno izolovani da garantuju mirno i bezbjedno uživanje u prirodnim ljepotama i svim ostalim čarima „zlatne planine“. Apartmani predstavljaju ne samo idealnu priliku da dođete do savršene nekretnine za odmor već i odličnu investiciju, od koje ćete još dugo moći da profitirate. Izgled kompleksa kombinuje tradicionalni eksterijer u stilu planinskog doma sa savremenim enterijerom, koji ispunjava najviše zahtjeve i standarde modernog stanovanja.
Zlatibor se nalazi na jugozapadu Srbije. Zbog svojih blagotvornih klimatskih faktora za liječenje respiratornih bolesti, prelijepe prirode, brojnih turističkih atrakcija, ili zbog nadaleko čuvenih zlatiborskih specijaliteta, predstavlja jedan od najposjećenijih planinskih turističkih centara u regionu.
Kada je o klimi riječ, Zlatibor odlikuju alpska i subalpska klima, sa svojim posebnim obilježjima. Ljeta su prijatna, sa umjereno toplim danima i hladnim noćima, što čini da mnogi spas od nesnosnih ljetnjih vrućina potraže upravo na Zlatiboru. Sa druge strane, zlatiborske zime su, po pravilu, duge i snježne. Snijeg pada od oktobra do maja sa kraćim ili dužim prekidima. Upravo ova okolnost utiče da se Zlatibor posljednih godina afirmisao kao zimski centar, a naročito nakon izgradnje modernog skijaškog kompleksa na Torniku. Ono što Zlatibor posebno izdvaja od drugih planinskih centara u okruženju je velika osunčanost ove planine, koja može da se pohvali sa prosječno 2000 sunčanih sati tokom godine, što je približava mediteranskoj klimi

Kada kročite na Zlatibor prvo što će vam zapasti za oko je prelijepo Zlatiborsko jezero, koje je postalo metafora i najljepši ukras turističkog centra. Odmah iznad jezera se nalazi Kraljev trg, prostrani plato i šetalište na kome se tokom cijele godine organizuju različite kulturne manifestacije i koncerti. Sa Kraljevog trga goste put vodi do tržnog centra u okviru koga se nalazi veliki broj kafića, restorana, noćnih klubova i butika. Upravo ovome možemo da zahvalimo što Zlatibor važi kao mjesto ludog noćnog provoda.
Zlatibor je mjesto koje je pogodno za boravak porodica sa dijecom te ima jako bogat zabavni sadržaj. Ovdje mališani mogu uživati u vožnji automobila i konjića po Kraljevom trgu, Avantura parku, Dino parku i drugoj zabavi. Najveću pažnju i interesovanje privlaći Dino park, najnoviji zabavni sadržaj, smešten u prelijepom ambijentu zlatiborske šume, na svega 300 metara od turističkog centra. Ovdje će mališani uživati u jedinstvenom zabavnom parku, u kome se nalazi preko 30 replika različitih Dinosaurusa. Zabavu će moći da pronađu u nekoj od sljedećih disciplina: vožnji kvadova, avantura parku, streljičarstvu, tjubingu, zip line-u, jahanju, vožnji rolerima i dr.

Grad:
Općina:
Kanton:
Zemlja: Bosnia and Herzegowina
Otvori u Google kartama
ID entiteta: 21105

Kontaktiraj me

Raspored prikazivanja?
Na privatne poruke možete odgovoriti na stranici "Ulazni spremnik" na korisničkom računu.

Usporedite oglase