Napredno pretraživanje
Našli smo 0 rezultati. Pogledajte rezultate
Napredno pretraživanje
našli smo 0 rezultati
Vaši rezultati pretraživanja

Kuća u centru Vogošće

Remzije Veje 6, Sarajevo, Vogošća
Dodaj u favorite
205

Opis

Stambeno poslovni objekat u strogom centru Vogošće.

Ukupna korisna površina stambeno poslovnog objekta je 486 m2 a nalazi se na parceli površine 460 m2. Kvadratura osnova kuće je cca 244m2.
Kuća se sastoji od prizemlja, dvije etaže, poslovnog prostora i garaže.
Prizemlje kuće posjeduje: Centralni ulaz u kuću, prostrani poslovni prostor visokog stropa površine cca 200 m2 i garažu površine 47 m2
Prva etaža kuće je površine 164 m2, posjeduje: Dnevni boravak sa izlazom na balkon, kuhinju i trpezariju, dvije spavaće sobe, hodnik i kupatilo.
Također, na prvoj etaži se nalazi velika prostorija u rau bau fazi sa izlazom na prostranu terasu površine 100 m2 i zasebna garsonjera površine 27m2.
Druga etaža je površine 78 m2 stambenog prostora i posjeduje: Dvije sobe u rau bau fazi, kupatilo u rau bau fazi i terasu površine 58 m2
Stambeno poslovni objekat posjeduje priključke struje, vode, plina, telefona, kablovske televizije dok poslovni prostor posjeduje trofaznu struju i pogodan je za razne namjene.
Kuća posjeduje uredne papire i vlasništvo je 1/1, u cjelosti legalizovan objekat.
Stambeno poslovni objekat se nalazi u strogom centru Vogošće te se u neposrednoj blizini nalaze svi potrebni sadržaji za ugodan život kao što su supermarketi, dom zdravlja, apoteke, banke, tržnica, dječiji park itd.
Stambeno poslovni objekat se nalazi u neposrednoj blizini glavne saobračajnice i autobuske stanice a ipak je okružen zelenilom i prirodnim ambijentom te pruža potreban mir i tišinu.

Napomena:
Komunicirana cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu, s tim da Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Ugovora prihvati preporučenu cijenu, koja može biti različita od komunicirane cijene, od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adresa: Remzije Veje 6
Grad:
Općina:
Poštanski: 71320
Zemlja: Bosnia and Herzegowina
Otvori u Google kartama
ID entiteta: 18479
Veličina imovine: 486,00 m2
Veličina zemljišta u vlasništvu: 460,00 m2
sobe: 5
Spavaće sobe: 2
Godina izgradnje: 1980
Lift
Klima

Slični oglasi

U izgradnji poslovno-stambeni objekat Ušivak

280.000 KM
Prodaje se zemljište sa započetim poslovno-stambenim objektom, Ušivak, Donji Hadžići. Ukupna površina parcele je 22 [više]
Prodaje se zemljište sa započetim poslovno-stambenim objektom, Ušivak, Donji Hadžići. Ukupna površina parcele je 22 [više]

Kontaktiraj me

Raspored prikazivanja?
Na privatne poruke možete odgovoriti na stranici "Ulazni spremnik" na korisničkom računu.

Usporedite oglase